Qui som

DISFRED és una empresa que es dedica, des de l'any 1981, a la venda i distribució de productes congelats i peix fresc.

Qui som

En els seus inicis, DISFRED era distribuïdora oficial de la marca de gelats Camy i dels ultracongelats Findus en la zona de la Costa Brava. Amb el temps va anar evolucionant fins a obrir la seva primera peixateria l'any 1994 a Sant Feliu de Guíxols. Durant els anys següents, l'empresa va experimentar un gran creixement tant pel que fa als punts de venda com al servei a la restauració.

Actualment la central està situada a Sant Feliu de Guíxols, on disposa d'oficines i magatzem amb cambres frigorífiques. També té una xarxa de 6 peixateries i una flota de vehicles amb els quals s'ofereix el millor servei possible en la província de Girona i, en especial, a les poblacions de la Costa Brava.

Contem amb una extensa cartera de més de 450 clients en el sector de la restauració, fet que indica el grau d'experiència i confiança d'aquesta empresa dins del sector.

Volem ser punters en la utilització de les tecnologies de la informació i iniciem un nou projecte amb el qual pretenem satisfer les noves necessitats del client mitjançant la nostra pàgina web.